Clan Kay

Deze clan is vrij nieuw. Hij is ontstaan in 2013 naar dat ik van de huisbaas een aanbod kreeg om een mooi hok over te nemen. Gratis. Een heel mooi ouderwets kippenhok met echte oude boeren boerderij raampjes. Fantastisch.

Omdat ik toch wel verknocht was aan Kay, welke eigenlijk enkel voor 1 jaar fokken er was, vond ik het sneu om hem weg te doen, en door dit nieuwe nachthok had ik ineens meer ruimte. Hoewel Katrijn altijd bij Kasper in heeft gezeten klikte dit nooit lekker. Waardoor Katrijn heel onzeker was rond Kasper. Kay daarin tegen vond Katrijn erg leuk, en daarom heb ik besloten Katrijn bij Kay te doen. Beatrijs was altijd een favorietje van Kay dus dat kon gewoon niet anders, die moest erbij. En Kathelijn is dochter van Katrijn en Kay, dus die moest er ook bij in. Bovendien was Kasper vaak lelijk tegen Kathelijn. 


Op dit moment bestaat de groep dus uit enkel hennen, namelijk Kathelijn, Karika (zijdehoen) en Kitty (leghen kruising). En dan heb ik vaak in het voorjaar, zomer en herfst nog wat jong spul erbij. Maar dat zijn dan geen vaste bewoners.