Gastenboek

Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk als jullie een reactie achterlaten in dit gastenboek!!
Ik zou zeggen DOEN!Knipogen

Reactie plaatsen

Reacties

Connie
3 jaar geleden

Hoi Marcel, Heel leuk om te lezen, zoals je kippenhobby is uitgegroeid en ook heel herkenbaar. Vind je "ontplofte" haantje heel grappig.Wens je nog heel veel geluk en plezier met je dieren en website. Groetjes, Connie, forumlid Kippenforum.

Sieben
4 jaar geleden

Hey Marcel,

Eerst en vooral proficiat voor je leuke website!
Ik zelf ben 14 jaar oud en ben beginnende kippenhouder. Ik ben trotse eigenaar van 2 witte zijdehoenders, 1 kuifhoender en 1 Cochin kriel het zijn allemaal ontzettend leuke dieren en ik wil er later mee kweken al jij nog enkele tips hebt mag je ze altijd zeggen!

Alvast bedankt,

Sieben

sijmen
5 jaar geleden

Wat een leuke site!
Ik ken je van kippenforum.
Daar heet ik diertjes.
Maar wat een prachtige kippen heb je!

Groetjes

william
7 jaar geleden

Hallo Marcel,

Ik wist niet eens dat je met een eigen website bezig was, wel voortaan mij op de hoogte houden! Verder vind ik het een mooie website met leuke foto's, en veel tekst en uitleg over alles, en dat maakt de onderwerpen waar het over gaat wel intresant.

Ik hoop dat je er een mooie site van zal maken, En succes ermee!

Groetjes,

William

Linda
7 jaar geleden

Hoi Marcel,
Toevallig kwam ik op jou site, erg leuk om te lezen hoe jij je dieren houdt en er zoveel plezier van hebt. Zelf woon ik ook in Groningen en hou van dieren, maar ik heb hamsters, muizen en 2 tortelduifjes. Maar helaas heb ik niet genoeg ruimte om het verder uit te breiden. Hopelijk later!
Heel veel plezier en succes met je dieren!
Groetjes,
Linda