Nieuwtjes

DSC_2495.JPG

15-4-2015, 19.34 uur.

Vandaag zijn de eerste kuikens uitgekomen. Neena was dit jaar het eerste! Voor meer informatie check de broeden en kuikens pagina.

12-4-2015, 18.20 uur.

Helaas heb ik Kay vandaag dood gevonden. De reden Is echt onbekend. Vreselijk Is dat. Top haan Was het!

7-11-2014, 15.21 uur

Helaas, ik moet een tragisch nieuwtje melden. Vandaag trof ik Katrijn en Kasper dood aan. Sterker nog van Katrijn was niet veel over, half opgegeten vond ik haar in de struiken. Daarna ben ik gaan zoeken en zag ik Kasper dood in het hok liggen. Met enkel een nek beet. Ik had klaar blijkelijk het hok niet goed afgesloten waardoor de marter de stenen aan de kant heeft geduwd en naar binnen is gegaan. Het was een grote ravage! Overal veren. Bah bah bah. Helaas kan ik er niets meer aan doen dan voortaan de hokken beter af te sluiten. Ik heb beide dieren begraven in de tuin. Zo ontzettend zonde! 


15-08-2014, 17.21 uur
Triest nieuws. Vandaag vond ik Kaatje in de tuin. Ze was al dood. Wat door oorzaak is, ik weet het niet. Ze was vanochtend nog spring levend! En heeft normaal gegeten, een eitje gelegd.. Ik weet het echt niet. Maar ik kan er ook niets aan veranderen helaas. Wat een zonde!

12-08-2014, 19.12 uur
Nou vandaag is hij geariveerd! Keith, de sabelpootkriel haan. Een prachtig haantje dat hopelijk volgend jaar een hoop nakomelingen gaat geven. Ik ben erg enthousiast, en dat waren zijn vorige eigenaren ook! Die hebben hem gebracht en waren erg blij dat hij een goed plekje kreeg!