Over mijzelf

Om even te laten zien wie er achter de teksten en foto's verschuil gaat heb ik dit stukje gemaakt.

Mijn naam is Marcel Lokken.

Ik ben 25 jaar en woon aan rand van de stad Groningen en verblijf in een recreatiewoning achter stadspark, waar de dieren ook verblijven.

Ik heb een mbo niveau vier opleiding gedaan aan het AOC - Terra college in Groningen. Dit is dier management opleiding. Het dier gedeelte is vooral gericht op huisdieren en daarnaast komen ook boerderij- en dierentuindieren aanbod. Eigenlijk alle diersoorten kwamen aan bod. Daarnaast zijn er management vakken. Personeelsmanagement, commercieel management en financieel management. Ook heb ik aan het einde van het vierde school jaar een project gedaan. Jong ondernemen genaamd. Er waren drie groepen van zeven á acht leerlingen opgezet welke een product moesten verbeteren of uitvinden. Om dit product heen moesten we als groep een bedrijfje opbouwen. Niet alleen op papier maar ook in het echt. Veel werk maar erg leuk.

Op dit moment ben ik post bezorger bij Sandd en doe ik verschillense schoonmaak baantjes. Ik ben opzoek naar een baan waar ik mijn liefde voor dieren kan toepassen of in kan groeien

In mijn vrije tijd heb ik dus als hobby mijn dieren. Dit is echt mijn lust en mijn leven.
Ik kan enorm genieten van de dieren. Hun gedrag en uiterlijk fascineert mij al sinds ik klein ben, en met name vogels trekken mij het meeste aan. 

Bij mijn ouders wonen drie poezen, Holly, Sydney en Jessey, en in de recreatiewoning wonen onze kater, Karel, en poes, Lolly.

Ik heb twee honden. De oudste genaamd Bella is van 26 mei 2014. Bella is 50% Amerikaanse Stafford, 25% Engelse stafford en 25% Sharpei. Hoewel dit laatste enkel uit in een iets smallere kop. Daarbij heb ik een Friese stabij teef genaamd Ibbie. Ibbie is geboren op 13 december 2015. 

Ook heb ik een kennis die dezelfde hobby heeft als ik. Ik vind het altijd erg leuk om daar langs te komen of dat hij bij ons langs komt. Je kan met elkaar ervaring uitwisselen. Ook gaan we weleens samen naar andere liefhebbers en naar markten en tentoonstellingen. Het leukste is dat je weet wat een ander het over heeft omdat je verstand en interesse hebt in de zelfde dingen. Het is dan alsof je een geheim taaltje spreekt die enkel pluimvee liefhebbers kunnen verstaan.

Voor de rest vind ik het erg leuk en gezellig om bij vrienden thuis op de bank te hangen, filmpje kijken, beetje kletsen en naar de kroeg te gaan.

Ik geloof dat dit wel het stukje, mij zelf is.
Zo hebben jullie beetje idee wie er achter deze website zit.